6 ideer til datekvelder med kjæresten hjemme

Jeg tror mange av dere har bestemt seg for ikke å dra på date, når det ble åpenbart at dere er blitt kjærester. Men hva kan dere gjøre da? Prøv for eksempel et nytt og utfordrende spill som begge ikke har prøvd før. Slik lærer dere sammen og blir bedre venner på tvers av bordet! Dette er 6 ideer til hva man kan gjøre med kjæresten, hjemme eller utenfor.

1. Spill et spill sammen

Dette kan være alt fra et brettspill til et kortspill eller videospill. Hva med betting og sjekke ut oddstips sammen? Men det er viktig at det er noe dere begge liker og har lyst til å spille. Slik får dere både underholdning og muligheten til å jobbe sammen mot et felles mål. Langt ifra alle kjærester liker det samme når det kommer til spill, men for å gi deg noen gode tips håper vi at denne artikkelen kan være noe av hjelpen du leter etter.

En spillkveld med kjæresten kan inneholde alt fra bondesjakk til mer komplekse strategispill. Uansett hva dere spiller, er det viktig at dere har det gøy og koser dere sammen. Her er noen tips til hvordan dere kan utforme en spillkveld med kjæresten. Hva med å gjenoppleve barndomsminner? Spill de enkleste og mest minneverdige spillene fra barndommen. Kanskje dere finner på nye regler for å gjøre dem enda mer morsomme?

2. Forbered en middag sammen

Dette er en perfekt måte å tilbringe kvalitetstid sammen, og du kan bruke tid på matlagingen til å snakke om hverandre og lære hverandre bedre å kjenne. Dere kan lage favorittrettene deres, eller prøve noe helt nytt. Dette er en fin måte å lære hverandre bedre å kjenne på, samtidig som dere har det gøy. Ta på musikk og dans mens dere lager maten, og nyt et godt måltid sammen etterpå.

3. Se en film eller tv-serie dere begge har lyst til å se

Hvis dere ikke har helt like smaker, kan dere prøve å finne noe som dere begge vil like. Dette er en god måte å slappe av sammen og få litt kvalitetstid. Noe av det hyggeligste du kan gjøre med kjæresten din er å se en god film eller serie sammen. Dere kan snakke om det dere har sett etterpå, og dele meninger og tanker. Dette er en perfekt måte å slappe av på sammen etter en lang dag på jobb.

4. Gjør noe annerledes, som for eksempel paintball eller bilkjøring i banen

Når man er i et forhold, er det viktig å bruke tid sammen for å styrke båndet. Det trenger ikke å være noe stort eller dyrt – en datekveld hjemme kan faktisk være enda bedre. Hvis dere liker fart og spenning , kan dette være en morsom måte å tilbringe tid sammen på. Hva med å noe kreativt sammen, som for eksempel painting-by-numbers eller strikking/hekling.

5. Gå en tur sammen

Dette er en avslappende og avstressende måte å tilbringe tid sammen på, og dere får også frisk luft og litt mosjon. Dere trenger ikke nødvendigvis å gjøre noe stort ut av det. Noen ganger kan det være like hyggelig med en liten ting som at dere setter av en time eller to bare for å snakke sammen, uten distraksjoner fra hverdagslige gjøremål. I tillegg er dette en billig aktivitet.

6. Dra på en miniferie sammen

Dette er den ultimate måten å få kvalitetstid med kjæresten, og dere kan nyte et par dager sammen i ro og fred uten at noen forstyrrer dere. Velg et passende reisemål. Dette avhenger naturligvis av hva slags type ferie du er ute etter. Er du ute etter en rolig strandferie, eller vil du oppleve storbylivet? Finn ut hvilke land og byer som passer best til dine ønsker, og begynn å undersøke flybilletter og hoteller.

Det er en rekke faktorer du bør vurdere når du skal velge hotell eller leilighet. For det første, sjekk hvilken type overnatting som passer best for deg og din reisegruppe. Dernest, se på prisen – er det verdt å betale litt ekstra for et bedre opphold? Husk også å sjekke anmeldelser fra andre gjester, slik at du vet hva du kan forvente. Til slutt, pass på at du har god kontakt med utleier eller hotellets personal, slik at du kan få hjelp med eventuelle problemer underveis.