Plei forholdet

Av og til har alle behov for å pleie parforholdet. I en hektisk hverdag er det lett å glemme hverandre, derfor er det viktig å sette av tid til å pleie forholdet. Det finnes mange aktiviteter det er mulig å gjøre i lag, som både er underholdene og styrker båndet deres til hverandre. Vi skal nå gå gjennom noen ting du kan gjøre med din partner for å pleie forholdet

Spill er en fantastisk måte å ha det gøy i lag, samtidig som dere setter av tid til å fokusere på hverandre. Her kan dere for eksempel spille brettspill, så lenge en av parten ikke har et for stort konkurranseinstinkt. Det er også mulig å spille sammen på nett, hvorfor ikke prøve ut et av de mange Norske casino som finnes? Ikke bare har dere det gøy sammen, men dere får også muligheten til å stikke av med ekstra lommepenger.

Kunnskapsquiz kan også være en morsom aktivitet. Test hverandre og bygg opp kunnskapen, slik at dere er sterkere stilt neste gang det er quiz i vennegjengen. Det finnes mange gratis quizer på nett, i aviser og i bøker. Quiz er en underholdene og lærerlik måte å bruke tid på hverandre.

Gå på tur

Hvis dere er glad i natur og mark, kan det være en god ide å gå på tur sammen. Her kan det være lurt å avtale at dere skal gå på en fjelltur i uken, slik at planene ikke forsvinner i den travle hverdagen. Planlegg gjerne i god tid fremover, og husk gode turklær. Ta med et kamera og slik at dere kan forevige minnene fra turen.

Turer er også en fin måte å oppleve mer av landskapet og området rundt der dere bor. Det behøver ikke være en lang tur, og det er heller i nødvendig å gå på fjellet for å kalle det en tur. Se om det finnes noen fine turstier eller skogsveier i nærheten – turer i frisk luft er godt for kropp og sinn og gir dere en ny opplevelse sammen.

Prøv nye oppskrifter

Et annet godt tips er å gjøre nye ting sammen. Hvorfor ikke prøve nye spennende oppskrifter? Middag kan ofte være et stressmoment i hverdagen – hvem skal lage den, hvem skal handle og hva skal dere spise? Slikt blir det ofte krangler og dårlig stemning av, men med litt planlegging kan matlagingen bli gøy og pleie forholdet.

Sett dere sammen og skriv ned noen oppskrifter eller matretter dere har lyst å prøve ut sammen. Her kan det også være lurt å lage en middagsplan for uken, og ha faste dager dere handler på. En slik plan kan også hjelpe til med budsjettet og gjøre det enklere å spare penger.

Dere behøver ikke bruker penger på dyre reiser for å pleie forholdet. Det finnes mange mindre ting det er mulig å gjøre hjemme og i hverdagen. Det viktigste er å sette av tid til hverandre. Nye opplevelser kan gjøre underverker for forholdet. Lykke til!