Hvem har ikke drømt om at vinde den store gevinst i lotto? Selv de af os, der blot har købt et skrabelod, kender jo følelsen af at sidde med vores fem kroner og se, om det kunne blive til tre ens af noget, som er nogle penge værd. Bare tanken om, hvad man skulle med alle sine fantasillioner, kan man tit få en del tid til at gå med! I dag behøver du dog ikke engang rejse dig fra sofaen for at højne dine chancer for at vinde. Du kan nemlig finde indtil flere hjemmesider, hvor du kan spille om den store jackpot lige fra din mobil, tablet eller computer.

Der er indtil flere måder at spille på online. Bare inden for jackpot er der nemlig to forskellige slags. Den ene type jackpot er bestemt. Den bestemte jackpot har en fast værdi, hver gang der spilles, så hvis en anden eksempelvis vandt 10 millioner i sidste uge, er puljen stadig på 10 millioner i denne uge. Så her er du altså sikret en fast præmie – såfremt du vinder, naturligvis! Der findes indtil flere hjemmesider, hvor du kan finde bestemte jackpots.

Den anden type kaldes for progressiv jackpot. Den progressive jackpot får en større og større præmie, jo længere tid gevinsten er på højkant, for her bliver der lagt mere og mere i puljen. Det er tit en progressiv jackpot, du vil se blive reklameret med, og det er tit denne, som der bliver snakket lystigt om i frokostpausen.

Hvordan bliver præmien så så stor? Det fungerer relativt simpelt. Der er først og fremmest en grundlæggende størrelse, som præmien kan være. Hvis ingen vinder denne præmie i første omgang af spil, bliver der lagt flere penge i præmiepuljen til næste omgang. Hvis du for eksempel spiller en af de store og kendte jackpots som Eurojackpot, så kan der jo blive lagt rigtig mange penge i!

Vælg den bedste hjemmeside at spille på

Det kan være svært at finde den bedste udbyder, når nu der er så mange i branchen. Heldigvis har vinnajackpot.se nogle gode bud på de bedste hjemmesider at spille på. Tit vil en progressiv jackpot, som er forklaret foroven, kunne vokse sig helt enorm online. Den kan vokse sig så stor, fordi hver hjemmeside blot er vært for spillet. Så når én flok spillere fra én hjemmeside og en anden flok spillere fra en anden hjemmeside begge spiller den samme jackpot, kan den hurtigt blive dobbelt så stor. Dette er meget lig, når du køber lotto i dit lokale supermarked. Hvis det kun var de lokale beboere, som kunne vinde det ene supermarkeds-lotto, så ville sandsynligheden, for at netop du vandt, måske være større, men præmien ville også være en del mindre.

Drømmen om gevinst

Som nævnt findes der altså flere måder at spille på, og derfor findes der lige så mange måder at vinde på. Ligegyldigt hvilken slags jackpot eller lotto, som du synes passer bedst til dig, er første skridt at spille. Der har gennem tiden været flere større præmier. Eurojackpot har især haft mange gevinster, som virkelig kan få én til at dåne. Den største Eurojackpot-gevinst i Danmarks historie var på 315 millioner kroner, og den blev vundet af en kvinde fra Helsingør i 2015. Skal du mon være den næste danske multimillionær?