Redd forholdet – aktiviteter dere kan gjøre sammen

Det største problemet i parforhold er at man sakte, men sikkert glir fra hverandre. I stedet for å gjøre endegyldig slutt, finnes det faktisk gode løsninger. Når man gjør ting sammen styrkes nemlig samholdet. Redd forholdet med disse tipsene til aktiviteter dere kan gjøre sammen.

Utforsk nye sider av dere selv

Man kan lære noe nytt hele livet, spesielt om seg selv og andre. Vi blir aldri 100% kjent med en person, selv om det noen ganger føles sånn, og det er de positive overraskelsene som kan holde gnisten i livet. Hvis man aktivt prøver å utforske nye sider av seg selv sammen med partneren, så gir det et mye bedre grunnlag for å skape en følelse av samhold og fellesskap, og føle at utviklingen rent faktisk går fremover.

Man kan utforske nye sider av seg selv og partneren, for eksempel gjennom parterapi eller paraktiviteter. Har dere for eksempel prøvd paryoga? Dette er en aktivitet som krever mye tillit, og hvis dere har et forhold der denne er brutt, kan tillitsskapende aktiviteter bidra til å vekke den igjen. Dette gjelder også hvis den fysiske gnisten er borte. Det at man kan utforske seg selv og den andre på en ny måte rent fysisk, kan bidra til å tenne en gnist som man kanskje trodde var vekk.

Finn et felles prosjekt

Et felles prosjekt kan i stor grad bidra til å styrke tilhørigheten i et parforhold Etter hvert som man utvikler seg, kan man lett utvikle seg i litt forskjellige retninger og da føles det ofte som om man blir mer romkamerater enn samboere, hvis man er i et forhold der man bor sammen.

Det er mange ting som kan egne seg som et felles prosjekt, men det kan lønne seg å sette ambisjonsnivået litt lavt. Det er nemlig ikke noen grunn til å ta mer enn det man kan klare, når man skal finne et felles prosjekt. Det er lurere å finne noe som er innenfor uoverskuelighetens rammer og en plan man rent faktisk kan følge, i stedet for at man ikke klarer å komme i mål sammen.

Et felles prosjekt som både kan øke fellesskapsfølelsen og gi en følelse av mestring og suksess i tillegg til å bidra til økonomien deres er investering i aksjer. Dette kan man enkelt lære seg å gjøre på nettet, og det er aldri en dårlig egenskap å lære seg å investere. Investering er også i vinden for tiden, og det er en smart måte å sikre en bedre fremtid økonomis, samtidig med at man redder parforholdet. På Aksjebloggen kan man lære hvordan man blir en kløpper til investering. Det er lurt å begynne å investere så tidlig som mulig, hvis man vil ha mest mulig ut av det.

Felles aktiviteter og prosjekter kan bidra til å styrke båndet mellom dere, skape felles mål og tillit. Derfor kan aktiviteter man gjør sammen i stor grad bidra til å redde forholdet, hvis det er begynt å skrante.