Tips 1
Send en mail med et hyggelig minne til jobben hans. «Husker du den sommeren da vi overnattet på stranden i Danmark», eller «Takk for den romantiske middagen forrige fredag» duger bra.

Tips 2
Et smil og et blunk over bordet er alt som skal til når dere spiser middag med venner eller er i et stort selskap. En tilfeldig berøring på armen eller ryggen er også lov når du får en mulighet.

Tips 3
Kysser du farvel om morgenen? Da kan du godt la hånden din rusle litt nedover magen hans og holde kysset et halvt sekund lenger.

Tips 4
Neste gang dere skal gå ut, kan du fortelle at han ser så flott ut at du vil jage ham rundt soverommet. Så gjør du akkurat det.

Tips 5
Legg et romantisk bilde av dere der han ikke venter å finne det. Som i dokumentmappen hans, i treningsbagen eller i matpakken.

Tips 6
Du er ikke moren hans. Men det kan være søtt om du retter på slipset og børster av skuldrene på jakken før han går hjemmefra.

Tips 7
Et kjærestepar går sammen gjennom svingdører. Selv om det er trangt er det alltid plass til to om du holder rundt ham.

Tips 8
Les om hans interesser. Litt høytlesning fra sportssidene ved frokostbordet betyr at du bryr deg om hans interesser og deltar i hans liv.

Tips 9
Et teppe over kroppen og et kyss på kinnet er alltid velkomment til middagsluren.

Tips 10
Ta med et kamera neste gang dere går en tur, skal på kino, eller noe slikt. Be et tilfeldig menneske om å ta et bilde av dere. Slik blir en hverdagslig aktivitet til en romantisk opplevelse.

Tips 11
Husk å takke når han anstrenger seg ekstra. Du har sikkert fortjent at han handler og passer barna slik at du kan gå ut med venninnene en kveld. Men da er det også på sin plass med et kyss og et smil til takk. Eller hva med en tekstmelding med teksten «Vi skåler for en fantastisk fyr – nemlig deg!» utpå kvelden?

Tips 12
Skryter du av kjæresten din? Neste gang dere er i selskap sammen kan du prøve å si noe om de beste sidene ved partneren. Både kvinner og menn elsker en kjæreste som får dem til å se bra ut ovenfor andre.